PuNk @Nd r0ck
cool punk and rock forum...
Lista Forumurilor Pe Tematici
PuNk @Nd r0ck | Inregistrare | Login

POZE PUNK @ND R0CK

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
ubytzika_senzuala Profile
Femeie
22 ani
Vrancea
cauta Barbat
22 - 45 ani
PuNk @Nd r0ck / Your story / Tourniquet Moderat de *D3yu*K!$$*Punk*@ng3l*, Dianna, byank
Autor
Mesaj Pagini: 1
satankatherine
B@by-f@n

Inregistrat: acum 7 ani
Postari: 1
Prolog


Prolog

                         De azi, viața mea s-a schimbat radical. Dacă nu mă prefăceam că sunt bolnavă, doar ca să scap de testul de la engleză, poate acum eram acasă, cu mama și tata alături; însă, cum prostia leac nu are, am preferat să fug ca o lașă, pe când alții erau nevoiți să rămână. Cum vor reacționa părinții mei când vor afla adevărul? Totuși, nu mă zdruncină asta în interior, ci faptul că, dacă stăteam în banca mea, nu avea să se întâmple ceea ce s-a întâmplat deja, poate s-ar fi întâmplat, dar măcar dormeam liniștită, cu gândul că am scăpat de evaluarea sumativă... Acum, mă înjur în sinea mea – eu sunt de vină pentru acel accident. Eu și numai eu!


                        Cine ar fi crezut că,  să nu treci strada la semafor ți-ar schimba radical viața? Încă nu pot uita acea mașină care apărise din senin, de nicăieri; nu pot uita întorsătura care m-a făcut să-mi pierd controlul și să cad în gol, exact ca un tunet ce tocmai își manifestă furia prin barabanele sale uriașe. Cine ar fi crezut că un autobuz ar putea sta ca să își ia pasagerii și, cine ar fi știut că mai mult de douăzeci de oameni au ajuns sub adunătura aia de fier? Cine? Toți au fost uciși, douăzeci și șase de persoane, printre care doi copii. Toți sunt nevinovați. Toți, în afară de mine. Zgomotul fu atât de uriaș; aglomerația de oameni adunați la fața locului era fără număr. Sânge, morți, mașini și flăcări; ambulanțe, pompieri și dube de poliție. Sângele se așternu ca zăpada proaspătă. Toți erau cuprinși de panică și fără vlagă. Din cauza cui? Cine a provocat asta? De ce mă întreb pe mine, când numai eu știu adevărul? Toate momentele, toate cele întâmplate sunt numai din cauza mea. Îmi simt sfârșitul, chiar dacă ceea ce gândesc și ce știu va rămâne în mintra mea, acum, lipsită de culoare și siguranță.


Salut    Eu sunt Katie și astăzi m-am hotărât să încep ceva nou, o experiență mai grea. Sper că v-a plăcut. Scuzați-mi eventualele greșeli gramaticale.
P.S: răspund pe wattpad la mesaje. Id: katherine_taylor


pus acum 7 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la